Форекс сертификат за напреднали

 

 

 

 

ПОКАЖИ НА ВСИЧКИ, ЧЕ РАЗБИРАШ ОТ ФОРЕКС

 


За да получиш сертификат за форекс експерт е нужно да имаш сериозни познания и опит! Това не е тест от типа „Колко добре познаваш Форекс“, а сериозен изпит за уменията ти. Сертификатът е безплатен и достъпен за всеки, който вярва и иска да покаже, че разбира от инвестиции и управление на капитали на международни финансови пазари.

 

 

   

 

 


КАК СЕ ВЗИМА СЕРТИФИКАТ?
Програмата се състои от 3 теста по 30 мин. всеки. За да преминеш към следващо ниво, е нужно първо да вземеш успешно предходното. Всяко от нивата може да бъде минавано произволно във времето, когато за теб е удобно, не е задължително да са едно след друго.  Веднага щом приключи всеки един от тестовете, ще знаеш резултата си и дали си го взел или не. Сертификат за форекс експерт ще получиш, само ако си взел успешно и трите теста.

ПOДГОТВИ СЕ ДОБРЕ
Прегледай материалите в нашата Форекс академия, потъргувай в демо или реална сметка, увери се, че владееш добре общите принципи и правила за управление на капитала, тактики и стратегии. Ако все още не следиш блога ни, непременно го направи, там ще намериш безценни коментари и анализи на реални пазарни ситуации. Целта е да покажеш, че умееш да търгуваш „грамотно” като истински професионалист.

ЗАПОЧНИ ТЕСТА
Можеш да стартираш теста, когато и където пожелаеш. Имай предвид, че веднъж стартиран, тестът трябва да бъде завършен, не можеш да го запишеш и да го завършиш по-късно. 


Булброкърс е сред пионерите във форекс индустрията в България. Занимаваме се с това от повече от 11 години и сме един от най-старите регулирани форекс брокери в Европа. Ние знаем, дали някой умее да търгува или не. Провери и ти.

 


 

Forex academy logo